Crowdfunding expositie in Aken

De organisatie en inrichting van de tentoonstelling in Aken in mei 2017 is een kostbare aangelegenheid. Een deel komt voor rekening van AHA (Aachener Atelier Haus) die verschillende fondsen in en rondom de regio heeft aangeschreven. Maar alle reis-, verblijfs- en transportkosten èn een deel van de inrichting zal zelf moeten worden gefinancierd.

Art made by Maria Berkhout

De tentoonstelling in Aken wordt ook nog eens groot, omdat de ruimte groot is (160 m2). Dat komt goed uit want er is de laatste jaren veel werk gemaakt. Een deel van dat werk bestaat uit tekeningen op onder andere
papier. En deze worden ingelijst gepresenteerd. Ook om het kwetsbare papier en bister te beschermen.

Art made by Maria Berkhout
untitled / 2016 / bister on paper / 15 x 20 cm (h x b)

Om deze buitenlandse tentoonstelling tot een succes te maken, is er ondersteuning nodig. Je kan mij helpen door een ingelijste tekening op voorhand aan te schaffen.

Op deze pagina staan een aantal werken waaruit je kan kiezen. Klik op een afbeelding voor meer informatie over de desbetreffende tekening. Met het invullen en verzenden van een e-mailformulier onderaan die pagina, maak je je interesse kenbaar. Als extra krijg je na de tentoonstelling niet alleen je aangekocht kunstwerk thuisgestuurd, maar ook nog eens een beeldverslag (PDF) van deze expositie èn een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt kunstwerkje.

Wanneer er tien werken aangekocht worden op deze manier, kan ik al 20 tekeningen exposeren. Worden er meer tekeningen aangekocht dan zal, afhankelijk van de hoogte van het bedrag, een brochure van mijn werk gemaakt kunnen worden.